29 de membri ai grupului tinta au absolvit cursul de calificare in meseria Lucrator in structuri pentru constructii

FGC ACTIV GRUP SRL, Partener 1 in cadrul proiectului cu titlul ”Servicii integrate pentru revigorarea comunitatii marginalizate”, contract POCU/18/4.1/101824, implementat in comuna Sauca din judetul Satu Mare, anunta ca, in urma examenului de absolvire a cursului de calificare profesionala in meseria de Lucrator in structuri pentru constructii sustinut in 09.09.2019 de membrii grupului tinta inscrisi in seria a 2-a a cursului, au promovat 14 cursanti din grupa 3, 14 cursanti din  grupa 4, si 1 cursant din grupa 1 (seria 1 – restanta).

In total, in urma examenului final din 09.09.2019, au absolvit cursul de calificare in meseria de Lucrator in structuri pentru constructii 29 de membri inscrisi in grupul tinta al proiectului, care au promovat atat proba practica, cat si cea teoretica.

Cursul s-a desfasurat in perioada 25.07.2019 – 06.09.2019 pentru un numar total de 28 de cursanti, membri inscrisi in grupul tinta al proiectului, distribuiti in doua grupe formate din cate 14 persoane.

In urma examenului final, absolventii vor primi o subventie de 1.800 lei/persoana.

Cursul este autorizat de ANC si se finalizeaza, in urma examenului de absolvire, cu certificat de calificare Nivel I emis de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si de Ministerul. Educatiei Nationale, fiind recunoscut la nivel european.

Lista membrilor grupului tinta al proiectului care au promovat examenul de absolvire din data de 09.09.2019 – curs de calificare in meseria Lucrator in structuri pentru constructii este urmatoarea:

Grupa 3:

NR NUME PRENUME ADRESA
1 ARDELEAN – HOLLO NICOLAE SAT CHISAU
2 BAKO ATTILA SAT BECHENI
3 BAKO JOZSEF SAT BECHENI
4 BAKO TIBERIU SAT BECHENI
5 BALOG MENIX SAT BECHENI
6 BARTHA TIBERIU SAT BECHENI
7 CANLAS IULIU SAT BECHENI
8 DANA DAN STEFAN SAT BECHENI
9 GYARFAS IOSIF – STEFAN SAT BECHENI
10 LACATUS MARIN SAT BECHENI
11 LAKATOS CAROL SAT SILVAS
12 OANCA ENACHE ROBERT SAT BECHENI
13 PAPP IMRE SAT CHISAU
14 TOTH CAROL SAT BECHENI

Grupa 4:

NR NUME PRENUME ADRESA
1 BOB GHEORGHE SAT SAUCA
2 CANTOR IULIU SAT SAUCA
3 DANA GHEORGHE SAT BECHENI
4 DAT ZSOLT SAT SILVAS
5 GYARFAS ARPAD SAT SAUCA
6 LACATUS VALENTIN SAT BECHENI
7 NICOLA SORIN SAT SAUCA
8 OROS FLORIN MIHAI SAT SAUCA
9 SAVA CLAUDIU SAT SAUCA
10 VARGA ANDREI SAT BECHENI
11 VARGA IONEL SAT BECHENI
12 VARGA LEVENTE SAT BECHENI
13 VARGA LUCIAN SAT BECHENI
14 VARGA ROBERT – ALEXANDRU SAT SAUCA

Grupa 1 (restantier)

NR NUME PRENUME ADRESA
1 CANTOR BOBY SAT SAUCA

Pana in prezent, 56 de membri inscrisi in grupul tinta al proiectului au absolvit cursul de calificare in meseria de Lucrator in structuri pentru constructii.

A treia serie a cursului de calificare profesionala in meseria de Lucrator in structuri pentru constructii este organizata pentru alti 28 de membri ai grupului tinta, disribuiti in grupele 5 si 6, in perioada 11.09.2019 – 13.11.2019.

Subactivitatea A2.4 – Formare profesionala in meseriile de lucrator in structuri pentru constructii, lucrator la fabricarea conservelor din legume sau fructe si agent de curatenie cladiri si mijloace de transport este organizata pe o perioada de 15 luni, pentru 252 de persoane aflate in risc de saracie si excluziune sociala inscrise, din care minim 238 persoane aflate in risc de saracie si excluziune sociala vor fi calificate.

Derularea in cadrul proiectului a activitatii de calificare profesionala urmareste sa sporeasca sansele de angajare si integrare pe piata muncii a persoanelor aflate in risc de saracie si excluziune sociala din comunitatea marginalizata si vizeaza, totodata, egalitatea de sanse si combaterea discriminarii de orice fel.