A început stagiul de practica pentru specializarea Marketing

FGC ACTIV GRUP SRL anunță inceperea, pe 21 septembrie 2015, a stagiului de practica pentru specializarea Marketing in cadrul activitatii „A5 Organizarea, monitorizarea, evaluarea si desfasurarea stagiilor de practica pentru studenti precum si identificarea grupului tinta.” 

In cadrul proiectului „Competente practice pentru viitorii absolventi din invatamantul superior – COMPETENT!” Partenerul 1 FGC ACTIV GRUP SRL va prelua un total de 20 de studenti care vor fi repartizati la stagiul de practica pe 2 grupe pentru Marketing (de cate 5 studenti fiecare) si 2 grupe pentru Comert (de cate 5 studenti fiecare).

Prima grupa de practica inceputa in 21 septembrie pentru specializarea Marketing este formata din 5 studenti care vor desfasura cate 6 ore de practica pe zi in Hipermarketurile Cora.

In cadrul acestei activitati se vor desfasura cele 90 de ore aferente stagiilor de practica obligatorii din planul de invatamant a UTCN – Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

Pentru studentii care participa integral la activitatile proiectului se va acorda o Subvenție în valoare de 900 lei/student.

La sfarsitul stagiilor de pregatire practica, se va organiza un concurs pentru premierea celor mai buni stagiari din cele 4 domenii de practică oferindu-se, în total, în cadrul proiectului, 21 de premii în valoare de 1500 lei/student din care 6 premii vor fi oferite studentilor care au desfasurat stagiile de practica la FGC ACTIV GRUP SRL.

Obiectivul general al proiectului este crearea unui parteneriat performant intre mediul academic si angajatori cu scopul dobandirii si dezvoltarii cunostintelor si a aptitudinilor de munca ale studentilor pentru facilitarea unei insertii optime a acestora pe piata muncii.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Expertul Coordonator activitate Partener 1, Florin VOICU, la adresa de e-mail id156060@fgcactiv.ro