Consultanta accesare si implementare Fonduri Europene

Pornind de la cunoasterea normelor legislative nationale si europene în domeniul accesarii fondurilor europene, echipa FGC ACTIV GRUP va aduce la cunostinta cadrul programatic si institutional de accesare al fondurilor europene în România.

In functie de ideea de dezvoltare pentru care doriti sa gasiti o finantare evaluam Ghidurile Solicitantului si criteriile de eligibilitate oferind solutii pentru indeplinirea normele cerute in vederea stabilirii obiectivului general al proiectului.

Primul pas in realizarea proiectului este studiul documentelor si a contextului general al situatiei. Acesta ofera informatii importante pentru justificarea obiectivelor specifice care, prin intermediul activitatilor, se vor concretiza in rezultatele inscrise in indicatorii specifici de finantare.

Cunoasterea detaliata a regulilor de monitorizare si control, a politicilor de achizitii publice actualizate precum si detinerea competentelor necesare pentru derularea cu succes a managementului resurselor umane si financiare face din echipa FGC ACTIV GRUP un partener de incredere alaturi de care dezvoltarea organizatiei prin intermediul finantarilor europene va fi incununata de succes.