Finalizarea stagiului de practică pentru Partenerul 1

Partenerul 1 – FGC ACTIV GRUP SRL anunta finalizarea stagiului de practica pentru ultimile doua grupe desfasurata pentru specializarea Comert si Marketing.
Cele 2 grupe au fost formate din cate 5 studenti care au desfasurat cate 6 ore de practica pe zi in Hipermarketurile Cora in perioada 8 octombrie- 28 octombrie 2015.
In cadrul activitatii „A5 Organizarea, monitorizarea, evaluarea si desfasurarea stagiilor de practica pentru studenti precum si identificarea grupului tinta” sunt derulate cele 90 de ore aferente stagiilor de practica obligatorii din planul de invatamant a UTCN – Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

Pentru studentii care au participat integral la stagiul de practica derulat prin proiect se va acorda o Subvenție în valoare de 900 lei/student. 

In cadrul proiectului „Competente practice pentru viitorii absolventi din invatamantul superior – COMPETENT!” Partenerul 1 FGC ACTIV GRUP SRL a preluat un total de 20 de studenti care au fost repartizati in 2 grupe pentru specializarea Marketing si 2 grupe pentru specializarea Comert.

La sfarsitul stagiilor de pregatire practica se va organiza un concurs pentru premierea celor mai buni stagiari din cele 4 domenii de practică oferindu-se, în total, în cadrul proiectului, 21 de premii în valoare de 1500 lei/student din care 6 premii vor fi oferite studentilor care au desfasurat stagiile de practica la FGC ACTIV GRUP SRL

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Expertul Coordonator activitate Partener 1, Florin VOICU, la adresa de e-mail id156060@fgcactiv.ro