Formare profesionala

Invatarea continua reprezinta un aspect cheie pentru fiecare individ in parte, dar si pentru companiile angajatoare, ca o conditie esentiala pentru progres si performanta.

 

Investitia in capitalul uman este cea mai profitabila investitie pe termen lung, care, in contextul unei economii si societati bazate pe cunoastere, trebuie abordata ca o necesitate obiectiva, pentru a furniza individului capacitatea de a se adapta la tendintele tot mai dinamice ale pietei muncii si a se dezvolta profesional. Astfel companiile vor beneficia la randul lor de capacitati sporite de a raspunde rapid si eficient la schimbarile pietei.

 

Cursurile pe care le organizam se adreseaza atat companiilor, institutiilor, in ceea ce priveste nevoile de formare profesionala ale personalului angajat, cat si persoanelor fizice dornice sa isi completeze educatia si sa isi actualizeze cunostintele, ca si conditie esentiala pentru dezvoltare si identificarea de noi oportunitati.

 

FGC ACTIV GRUP furnizeaza programe de formare profesionala a adultilor, prin metode si abordari moderne de invatare, cu aplicabilitate imediata. Intelegem importanta insusirii totale a cunostintelor, de aceea punem un accent deosebit pe activitatile practice cu rol demonstrativ sau aplicativ.

 

Suntem furnizori de formare profesionala acreditati ANC pentru urmatoarele cursuri:

-management proiect

-competente antreprenoriale

-TIC