Invitatie conferinta de deschidere pentru proiectul – POSDRU/189/2.1/G/156059

Partenerul FGC ACTIV GRUP SRL, împreună cu beneficiarul S.C.ROMANIA HYPERMARCHE SA vă invită vineri, 28 august 2015, la conferința de deschidere a proiectului „Experienţă pentru performanţă! Experienţe utile dobândite la locul de muncă prin stagii de practică performante pentru studenţi”” POSDRU/189/2.1/G/156059.

Evenimentul se va desfășura la Hotel Prahova, Strada Gheorghe Dobrogeanu Gherea, Numarul 11, Ploiești, începând cu ora 11 :00.

Obiectivul general al proiectului este crearea unui parteneriat performant între mediul academic și angajatori cu scopul dobândirii, dezvoltării cunoștințelor și a aptitudinilor de muncă ale studenților pentru facilitarea unei inserții optime a acestora pe piața muncii. 

Prin acest proiect se asigură dezvoltarea resursei umane pentru integrarea durabilă pe piața muncii prin promovarea învățării pe tot parcursul vieții, pentru dobândirea cunoștințelor și dezvoltarea aptitudinilor de muncă a cel puțin 150 de studenți înmatriculați în sistemul național de învățământ (licență sau master) din cadrul universităților din Ploiești, pentru îmbunătățirea inserției acestora pe piața muncii și creșterea ratei de ocupare la nivel național.

Cu prilejul evenimentului de lansare vor fi prezentate: parteneriatul proiectului, obiectivele și activitățile desfășurate, beneficiile pentru grupul țintă.

Pentru informații detaliate despre proiect vă rugăm să scrieți la adresa ID156059@fgcactiv.ro, persoană de contact Alina VOICU, Expert coordonator activitate partener