Misiunea si Viziunea

 

FGC ACTIV GRUP SRL si-a ales misiunea de a sprijini mediul privat si autoritatile publice intr-o dezvoltare durabila pentru crearea unei societati bazate pe cunoastere si a unei economii competitive si performante. Detinem o experienta importanta in domeniul Fondurilor Europene, dovedita de portofoliu nostru de clienti precum si de numarul relevant de proiecte dezvoltate si implementate pentru acestia, la nivel national.

 

Viziunea

Am pornit la drum bazandu-ne pe faptul ca exista numeroase surse de finantare dedicate beneficiarilor, pe care acestia care nu erau pe deplin pregatiti sa le acceseze (in majoritatea cazurilor, aplicantii nu detin ā€˛cultura” dezvoltarii afacerilor prin proiecte) si sa le implementeze datorita lipsei de expertiza in managementul proiectelor.

In perioada de programare 2007 – 2013 echipa FGC ACTIV GRUP si-a dezvoltat expertiza necesara pentru sustinerea cu succes a activitatii de coordonare si management de proiect.

In perioada urmatoare ne vom focalizata pe furnizarea de servicii de consultanta pentru cresterea calitatii propunerilor de proiecte elaborate cat si pe asigurarea unui management de proiect eficient in scopul implementarii cu succes a proiectelor finantate.

FGC ACTIV GRUP va sprijina pentru identificarea celei mai potrivite surse de finantare, cautare de parteneri, elaborarea cererilor de finantare si a documentatiilor aferente prin oferirea unor pachete de servicii complete.

 

Activitatea noastra de consultanta se bazeaza pe un set complex de valori:

– profesionalism si implicare: analizam in detaliu orice nevoie a clientului si propunem solutiile cele mai eficiente; nu scriem proiecte doar pentru a se atrage fondurile, ci pentru ca, in functie de nevoile reale, fiecare client sa isi poata dezvolta ulterior afacerea;

– comunicare: suntem atenti la nevoile reale comunicate de catre clientii nostri pentru a personaliza proiectul conform cerintelor;

-siguranta: cu noi puteti derula proiectul de la idee pana la ultima vizita de monitorizare din perioada de sustenabilitate;

– pragmatism – suntem interesati de rezultat si performanta;

– inovare si creativitate: parte integranta a modului de a gandi si actiona a fiecarui membru al echipei noastre.