Parerile studentilor despre stagiile de practica

Partenerul 1 – FGC ACTIV GRUP SRL a finalizat stagiile de practica derulate in cadrul proiectului pentru specializarile de Comert si Marketing in cadrul activitatii „A5 Organizarea, monitorizarea, evaluarea si desfasurarea stagiilor de practica pentru studenti precum si identificarea grupului tinta”.

Studentii au fost foarte multumiti de modul in care s-au desfasurat activitatile pe parcursul acestor ore si ne-au impartasit opiniile lor cu privire la derularea stagiului:

„Consider ca imi va fi de folos ceea ce am invatat, sa stiu sa abordez clientii, sa le aflu parerea, sa acumulez experiente, comunicarea cu persoanele din jurul meu si nu in ultimul rand sa stiu cum functioneaza activitatea intr-o firma, cum se organizeaza si cum se desfasoara”.

„Consider ca abordarea a fost foarte placuta, comunicarea si interactionarea au fost extrem de bune si nu cred ca ar trebui schimbat nimic. A fost un stagiu de practica folositor si interesant, l-as putea repeta oricand”.

„Abordarea este una complexa si extrem de benefica pentru studenti. O sugestie ar fi organizarea unor astfel de stagii mai des”

Pentru studentii care au participat integral la stagiul de practica derulat prin proiect se va acorda o Subvenție în valoare de 900 lei/student. 

In cadrul proiectului „Competente practice pentru viitorii absolventi din invatamantul superior – COMPETENT!” Partenerul 1 FGC ACTIV GRUP SRL a preluat un total de 20 de studenti care au fost repartizati in 2 grupe pentru specializarea Marketing si 2 grupe pentru specializarea Comert.

La sfarsitul stagiilor de pregatire practica se va organiza un concurs pentru premierea celor mai buni stagiari din cele 4 domenii de practică oferindu-se, în total, în cadrul proiectului, 21 de premii în valoare de 1500 lei/student din care 6 premii vor fi oferite studentilor care au desfasurat stagiile de practica la FGC ACTIV GRUP SRL 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Expertul Coordonator activitate Partener 1, Florin VOICU, la adresa de e-mail id156060@fgcactiv.ro