fgcactiv.ro

AboutSprijinim mediul privat și autoritățile publice

FGC Activ Grup srl este o firmă românească cu capital privat, înființată în anul 2005, activând în domeniul accesarii Fondurilor Europene Nerambursabile

Prezentare S.C. FGC Activ Grup S.R.L.

SC FGC ACTIV GRUP SRL este o  firma romaneasca cu capital privat, înfiintata în anul 2005, activand in domeniul accesarii Fondurilor Europene Nerambursabile detinand in prezent un portofoliu de clienti atat din mediul privat cat si din cel public.

FGC ACTIV GRUP SRL si-a ales misiunea de a sprijini mediul privat si autoritatile publice intr-o dezvoltare durabila pentru crearea unei societati bazate pe cunoastere si a unei economii competitive si performante. Detinem o experienta importanta in domeniul Fondurilor Europene, dovedita de portofoliu nostru de clienti precum si de numarul relevant de proiecte dezvoltate si implementate pentru acestia, la nivel national.

Am pornit la drum bazandu-ne pe faptul ca exista numeroase surse de finantare dedicate beneficiarilor, pentru care acestia nu erau pe deplin pregatiti sa le acceseze (in majoritatea cazurilor, aplicantii nu detin „cultura” dezvoltarii afacerilor prin proiecte) si sa le implementeze datorita lipsei de expertiza in managementul proiectelor.

In perioada de programare 2007 – 2013 echipa FGC ACTIV GRUP si-a dezvoltat expertiza necesara pentru sustinerea cu succes a activitatii de coordonare si management de proiect. Deasemenea societatea prin activitatea sa, s-a focalizat pe furnizarea de servicii de consultanta pentru cresterea calitatii propunerilor de proiecte elaborate cat si pe asigurarea unui management de proiect eficient in scopul implementarii cu succes a proiectelor finantate.

FGC ACTIV GRUP sprijina potentialii beneficiari de Fonduri  Europene Nerambursabile pentru identificarea celei mai potrivite surse de finantare, cautare de parteneri, elaborarea cererilor de finantare si a documentatiilor aferente prin oferirea unor pachete de servicii complete.

Fonduri Europene Nerambursabile

Pornind de la cunoasterea normelor legislative nationale si europene în domeniul accesarii fondurilor europene,

echipa FGC ACTIV GRUP aduce la cunostinta clientilor  cadrul programatic si institutional de accesare al fondurilor europene în România. In functie de ideea de dezvoltare pentru care se doreste a se gasi finantare evaluam Ghidurile Solicitantului si criteriile de eligibilitate oferind solutii pentru indeplinirea normele cerute in vederea stabilirii obiectivului general al proiectului. Primul pas in realizarea proiectului este studiul documentelor si a contextului general al situatiei. Acesta ofera informatii importante pentru justificarea obiectivelor specifice care, prin intermediul activitatilor, se vor concretiza in rezultatele inscrise in indicatorii specifici de finantare.

Cunoasterea detaliata a regulilor de monitorizare si control, a politicilor de achizitii publice actualizate precum si detinerea competentelor necesare pentru derularea cu succes a managementului resurselor umane si financiare face din echipa FGC ACTIV GRUP un partener de incredere alaturi de care dezvoltarea organizatiei prin intermediul finantarilor europene este intotdeauna incununata de succes.

image
image

Echipa de experți

servicii de colectare, interpretare si sintetizare date si informatii

image

Bogată experiență

derularea programelor de internship cu studentii in proiecte cofinantate

image

Angajament calitate

experienta in derularea de activitati educative in unitatile de invatamant

De ce să ne alegeți pe noi

Activitatea noastra de consultanta se bazeaza pe un set complex de valori:

– profesionalism si implicare: analizam in detaliu orice nevoie a clientului si propunem solutiile cele mai eficiente; nu scriem proiecte doar pentru a se atrage fondurile, ci pentru ca, in functie de nevoile reale, fiecare client sa isi poata dezvolta ulterior afacerea;

– comunicare: suntem atenti la nevoile reale comunicate de catre clientii nostri pentru a personaliza proiectul conform cerintelor;

-siguranta: cu noi puteti derula proiectul de la idee pana la ultima vizita de monitorizare din perioada de sustenabilitate;

– pragmatism – suntem interesati de rezultat si performanta;

– inovare si creativitate: parte integranta a modului de a gandi si actiona a fiecarui membru al echipei noastre.

Consultanta
image
120
Contracte scrise și implementate
image
80 +
Clienți privați, școli și UAT-uri
image
8 +
Ani experiență în afaceri și consultanță
image
105 Mil.Lei
valoare contracte scrise și implementate