fgcactiv.ro
Axa Prioritară: 3 – Locuri de muncă pentru toți
Obiectivul specific: 3.12. Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniile identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților
Titlul proiectului: ABILITĂȚI DIGITALE PENTRU ÎNTREPRINDERI COMPETITIVE
Contract: POCU/860/3/12/142832

DISTRIBUIM PACHETELE CU MATERIALE DEDICATE CURSANȚILOR DIN GRUPELE 8 SI 9 ÎNSCRIȘI LA CURSUL DE „COMPETENȚE DIGITALE DE UTILIZARE A TEHNOLOGIEI INFORMAȚIEI CA INSTRUMENT DE ÎNVĂȚARE ȘI CUNOAȘTERE” – CURS DE FORMARE COMPETENȚE AVANSATE

În perioada 10.04.2023-13.04.2023, FGC ACTIV GRUP SRL, partener în cadrul proiectului „Abilități digitale pentru întreprinderi competitive”, implementat împreună cu CAMERA DE COMERT ȘI INDUSTRIE ALBA, distribuie gratuit pachetele cu materiale pentru cursanții din grupele 8 și 9.

            Pachetul cuprinde un rucsac laptop multifuncțional, un USB STICK 64 GB, o agendă, un pix, un mouse pad, un mouse cu usb și un Hub USB cu 4 ieșiri – personalizate cu elementele de identificare ale proiectului.

            Cei 27 de cursanți din grupele 8 și 9 primesc aceste pachete pe baza unui proces verbal de predare-primire, conform Cererii de finanțare și a Bugetului aprobat pentru proiect.

ELABORAT
Coordonator partener
VOICU FLORIN

FGC Activ Grup srl