fgcactiv.ro

PRIMA GRUPĂ A ÎNCEPUT CURSUL DE „COMPETENȚE DIGITALE DE UTILIZARE A TEHNOLOGIEI INFORMAȚIEI CA INSTRUMENT DE ÎNVĂȚARE ȘI CUNOAȘTERE” – CURS DE FORMARE COMPETENȚE DIGITALE AVANSATE

            Din data de 04.07.2022, prima grupă de cursanți a început cursul deCompetențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere” – curs de formare competențe digitale avansate, realizat în cadrul proiectului „Abilități digitale pentru întreprinderi competitive”, contract POCU/860/3/12/142832, organizat de FGC ACTIV GRUP SRL, în calitate de partener.

            În ceea ce privește componența primei grupe de cursanți menționăm că din cele 13 persoane înscrise în grupul țintă, 8 persoane sunt de genul feminin, având vârsta cuprinsă între 23 – 61 de ani, iar 5 persoane sunt de genul masculin, cu vârsta cuprinsă între 32 – 61 de ani.

            Cursul are o durată de 120 de ore – 4 ore/zi, repartizate astfel: 40 de ore de teorie și 80 de ore de activități practice. Cursurile se desfășoară on-line.

            Fiecărui cursant i se va asigura suportul de curs și toate materialele suplimentare necesare susținerii cursului, precum și un pachet ce va conține: rucsac laptop, stick usb 64 gb, mouse pad, mouse usb, agendă, pix, hub usb, conform Cererii de Finanțare și a bugetului aprobat.

ELABORAT

Coordonator partener

VOICU FLORIN

Persoane de contact

CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE ALBA

Manager proiect: Ana Cosmeanu

tel.: 0724202798

e-mail: danacosmeanu@cciaalba.ro

FGC ACTIV GRUP SRL

Coordonator partener: Florin Voicu

tel.: 0746266195

e-mail: office@fgcactiv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *